dijous, 31 de maig del 2012

CCOO Informa | COCOHOLMES 6

CCOO INFORMA. COCOHOLMES 6


SOBRESOUS I DIETES ANTICRISI

El COCOHOLMES ha investigat quina és la remuneració dels polítics i tècnics municipals que assisteixen, pel càrrec que ostenten a l’Ajuntament, com a consellers a la COMPANYIA D’AIGÜES DE SABADELL, S.A.

Les dietes i retribucions són nominatives i segons sembla l’anterior consistori, si no és errònia la nostra informació, ingressaven aquests imports a les arques municipals, era una manera de fer política...

A QUINES SOCIETATS, ENTITATS I/O ALTRES ENS PÚBLICS O PRIVATS ESTAN ELS NOSTRES REPRESENTANTS POLITICS I TÈCNICS???


Evidentment ens referim a tots aquells on hi ha una remuneració i tal com diu el Sr. Alcalde en el seu bloc “ser transparent genera confiança” manifestant que “s’ha de publicitar les retribucions dels càrrecs públics i ser el màxim de transparents”. Per complir aquesta màxima s’hauria de fer públic totes les remuneracions que perceben com a representants municipals en el Consorci del Parc Taulí, la Federació de Municipis, la Diputació, el Consell Comarcal, etc.

De totes maneres tenim el COCOHOLMES molt enfeinat i sobre la pista d’aquestes dades.

Si hem de ser solidaris, com darrerament se’ns està demanant, siguem-ho, per nosaltres que no quedi. El que no és de rebut és demanar que alguns es baixin l’únic sou que perceben i d’altres tinguin importants sobresous.

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO