dimecres, 22 de febrer del 2012

CCOO Informa | COCOHOLMES 2

CCOO INFORMA. COCOHOLMES 2

La setmana passada us vam enviar la primera investigació del Cocoholmes, ara ens ha explicat que a l’empresa SMATSA, hi ha 16 persones contractades com a Informadors que estan treballant a l’Ajuntament fent tasques d’Inspectors de la Via Pública (segurament tothom els ha vist pel carrer amb uns vistosos anoracs de color taronja).

És a dir SMATSA contracta a aquests/es treballadors/es i els cedeix a l’Ajuntament i no té cap control sobre aquests, ni sobre el treball que desenvolupen. Utilitzen mitjans de l’Ajuntament i estan sota el comandament de la Cap de l’Oficina Tècnica d’Espai Públic.

QUIN ÉS EL PROBLEMA?
Que realitzen funcions de caràcter permanent que la normativa legal especifica que estan reservades a funcionaris/àries. A més a més a l’Ajuntament ja hi ha personal que realitza aquests tipus de feina (Inspectors, Supervisors, Policia Municipal...), perquè s’han de duplicar les tasques amb uns/es treballadors/es d’una altra empresa??

QUIN ÉS EL COST ECONÒMIC PER L'AJUNTAMENT??
Evidentment aquestes persones no treballen de forma altruista i el cost anual total d'aquestes contractacions és de 408.148,39€ (capítol II del pressupost). Vaja un negoci rodó, es paga dues vegades per fer la mateixa feina

QUIN ÉS L’OBJECTE DE LA CONCESSIÓ ADMINISTRATIVA AMB SMATSA?
L’objecte d’aquesta concessió administrativa de gestió de servei públic és la prestació dels serveis de neteja de l’espai públic, la recollida de residus sòlids urbans i la gestió de les deixalleries a la ciutat de Sabadell, així com el transport dels residus procedents d’aquests serveis als centres de tractament. En cap cas es contempla les tasques d’informadors ni d’inspectors.

La propera setmana més investigacions del COCOHOLMES amb informació important sobre alguns dels sous dels VIP’S de l’Ajuntament.

Font de la informació clicleu el link

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO