dilluns, 13 de febrer del 2012

CCOO Informa | COCOHOLMES 1

CCOO INFORMA. COCOHOLMES 1

L'AJUNTAMENT, TOT I LA CONTUNDENT PROTESTA DELS/DE LES EMPLEATS/DES MUNICIPALS EN EL PLE DEL MES DE FEBRER, ES FA L'ORNI I DE MOMENT NO CANVIA LA SEVA POSTURA

Volem agrair al conjunt dels treballadors i de les treballadores que es van concentrar en el darrer Ple del mes de febrer la seva presència. D’una manera civilitzada i educada vàrem donar resposta a les propostes de l’equip de govern sobre el compliment del conveni.

Arran de la protesta dels/de les treballadors/es municipals, l’Ajuntament va convocar, el dijous de la setmana passada, les diferents Meses Generals de Negociació. No es va arribar a cap acord amb els sindicats, ja que l'equip de govern manté la seva posició de no complir el conveni 2011.

Malgrat això ens vàrem emplaçar a buscar vies de solució i diàleg, donant-nos a totes les parts un temps de reflexió per presentar noves propostes.

ON SÓN ELS NOSTRES DINERS???
Estem parlant d’uns compromisos acordats i signats entre l’equip de govern i els/les treballadors/es corresponents al 2011, en teoria haurien d’estar “reservats” per pagar als treballadors i les treballadores municipals.

On són?? Aquesta és “la pregunta del millón” per tal d’esbrinar-lo, hem demanat col·laboració al COCOHOLMES i aquí teniu una mostra:

Contracte per a la “Realització de serveis fotogràfics”. A l’any 2010 l’Ajuntament va pagar 28.500,04€. Al 2011 es va fer una pròrroga del contracte i s’han pagat 29.730€, amb un increment del contracte del 4,32%, molt per sobre de l’l’IPC del 2010 que va ser del 3%. PER LES FOTOS DE L’ALCALDE NO HI HA PROBLEMES ECONÒMICS. A la plantilla municipal hi ha 5 Periodistes (A1) , no poden fer aquesta feina?? No hem d’estalviar??

Per qui vulgui veure el contracte clicleu al link

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO